Max FactorMiracle Second Skin hidratáló krémes make-up SPF 20

Max Factor Miracle Second Skin hidratáló krémes make-up SPF 20
Max Factor Miracle Second Skin hidratáló krémes make-up SPF 20

Leírás Max Factor Miracle Second Skin
Tulajdonságok

A Max Factor Miracle Second Skin hidratáló krémes make-up ápolja arcbőrét és elfedi bőrhibáit. Kellemes, tápláló textúrája hidratálja az arcbőrt, pigmentált árnyalatai pedig elfedik az apró bőrhibákat, és tökéletesítik arcbőrét. Könnyed, természetes hatású fedés, amely egész nap kitart, és ragyogóvá teszi arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • egyesíti az arcbőr színárnyalatait és elfedi a bőrhibákat
  • könnyed textúra amely nem nehezíti el az arcbőrt
  • napsugárzással szembeni védelmet nyújt
  • ápolja, táplálja, és hidratálja az arcbőrt
  • érzékeny arcbőrre is használható
  • javítja az arcbőr textúráját
  • ragyogóvá teszi arcbőrét

Összetétel:

  • pre- és probiotikumok -  erősítik a bőr természetes védekezőképességét
  • természetes eredetű kókusztej - hidratálja és ápolja arcbőrét
  • SPF 20 - véd a káros UVA és UVB sugaraktól

Használata:
Vigye fel gyengéd mozdulatokkal az alapozót az arcára az ujjaival, szivaccsal vagy ecsettel, majd kenje szét alaposan és egyenletesen.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Közepes
Nap elleni védelem
SPF
Hatás
hosszantartó
Alapozó árnyalata
fair

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Second Skin