Max Factor Miracle Prepszemhéjfesték bázis

4×
Max Factor Miracle Prep szemhéjfesték bázis
Max Factor Miracle Prep szemhéjfesték bázis
Ingyenes kiszállítás
6 ml
2090Ft

Kód: MXF02216 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Max Factor Miracle Prep termékleírás

A Max Factor Miracle Prep szemhéjfesték bázis előkészíti a szemhéj felületét a smink felhordására, amely ezáltal sokkal erősebb és tartósabb lesz.

Tulajdonságai:

  • biztosítja a smink tartós intenzitását
  • kisimítja a szemhéj felszínét
  • meggátolja a szemfesték morzsolódását és elkenődését
  • fokozza a szemhéjfesték tapadását

Alkalmazása:
Hordja fel a bázist az applikátorral a szemhéjára és egyenletesen kenje szét. Ezután hordja fel a megszokott módon a szemhéjfestéket.

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Miracle Prep

tracking pixel