Max FactorMasterpiece professzionális folyékony szemceruza

1×
Max Factor Masterpiece professzionális folyékony szemceruza
Max Factor Masterpiece professzionális folyékony szemceruza
árnyalat 40 Turquoise

Kód: MXF02324 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Max Factor Masterpiece
Tulajdonságok

A tökéletesen megrajzolt szemvonal szinte művészi alkotás. A precíz Max Factor Masterpiece folyékony szemhéjtussal önnek is egy-kettőre sikerülni fog. Vékony hegye tökéletesen igazodik bármilyen szem vonalához. Ne féljen kísérletezni és próbálja ki a merész kék árnyalatot.

Tulajdonságai:

  • vékony hegye egyenletesen pontos vonalat rajzol
  • a szokatlan kék szín kiemeli a szeme színét
  • könnyű alkalmazás

Alkalmazása:
Finoman húzva rajzoljon egy vonalat a szemhéjra. Hagyja megszáradni. Minden használat után gondosan zárja le.

Tulajdonságok

Árnyalat
kék
Konzisztencia
fluid

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Masterpiece1