Max Factor Masterpiece szempillaspirál a dús pillákért vízálló

5×
Max Factor Masterpiece szempillaspirál a dús pillákért vízálló
Max Factor Masterpiece szempillaspirál a dús pillákért vízálló
árnyalat Black 4.5 ml
1 780Ft

1 780,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF0149 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Max Factor Masterpiece
Tulajdonságok

A medencében, a wellnessben, a tengerparton és sportoláskor sem kell lemondania a tökéletes szempillákról. A Max Factor Masterpiece vízálló és tömegnövelő szempillaspirál jelentősen megnöveli a szempillák tömegét és telt fekete színt és feltűnő hosszúságot ad a szempilláknak. Műanyag keféje precízen elválasztja egymástól a pillákat, vízálló összetétele pedig meggátolja a smink elkenődését.

Tulajdonságai:

  • vízálló összetétele meggátolja a szempillafesték elkenődését és meghosszabbítja a smink tartását
  • műanyag keféje tökéletesen elválasztja egymástól a pillákat, tömeget és hosszúságot ad a pilláknak
  • intenzív pigmentje hangsúlyos fekete színt ad a szempilláknak
  • vízálló sminkhez készült sminklemosóval könnyedén eltávolítható

Alkalmazása:
Hordja fel a kefével a szempilláira a pillák vonalára merőlegesen és fésülje át vele a pillákat. A szempillák intenzívebb megjelenése érdekében hordjon fel még egy réteget.

Notino tippje:
Eltávolításához vízálló sminkhez készült vagy olajbázisú sminkeltávolító használatát javasoljuk.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, vízálló, dús hatásért
Hatás
vízállóság

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Masterpiece5