Max FactorMasterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta

1×
Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
Spóroljon
5 810Ft

Spóroljon 36%
árnyalat 02 Golden Nudes 6.5 g
3 690Ft

56 769,23Ft / 100 g, áfával
Kód: MXF03313 | 3 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Max Factor Masterpiece Nude Palette
Tulajdonságok

A Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta 8 olyan természetes nude árnyalatot kínál, melyek remekül kombinálhatóak egymással. Megtalálja benne a nagyon világos árnyalatokat és a telt színeket is, így játszva készíthet a sminkpalettával finom nappali sminket és erős esti lookot is.

Tulajdonságai:

  • 8 gazdagon pigmentált színárnyalatot tartalmaz
  • sokféle színkombináció készíthető vele
  • a matt és a csillogó színárnyalatok természetes eredményt biztosítanak
  • a szemfesték nem pereg le és egész nap rajta marad a szemhéjon
  • a csomagolásban praktikus, kétoldalas applikátor is van

Alkalmazása:
Árnyékolja a szemhéját a mellékelt applikátorral vagy ecsettel.

Tulajdonságok

Árnyalat
szürke, arany, nude
Hatás
csillogó

Max Factor Masterpiece Nude Palette vonatkozásában írtuk
Cikkek

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Masterpiece Nude Palette1