Max Factor Masterpiece Nude Paletteszemhéjfesték paletta

1×
Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
árnyalat 01 Cappuccino Nudes 6,5 g
3 900Ft

  • Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
  • Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta
Kód: MXF1942 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Max Factor Masterpiece Nude Palette termékleírás
Tulajdonságok

A Max Factor Masterpiece Nude Palette szemhéjfesték paletta 8 olyan természetes nude árnyalatot kínál, melyek remekül kombinálhatóak egymással. Megtalálja benne a nagyon világos árnyalatokat és a telt színeket is, így játszva készíthet a sminkpalettával finom nappali sminket és erős esti lookot is.

Tulajdonságai:

  • 8 gazdagon pigmentált színárnyalatot tartalmaz
  • sokféle színkombináció készíthető vele
  • a matt és a csillogó színárnyalatok természetes eredményt biztosítanak
  • a szemfesték nem pereg le és egész nap rajta marad a szemhéjon
  • a csomagolásban praktikus, kétoldalas applikátor is van

Alkalmazása:
Árnyékolja a szemhéját a mellékelt applikátorral vagy ecsettel.

Tulajdonságok

Árnyalat
fehér, fekete, barna, nude
Hatás
matt, gyöngyös, élénkítő

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Masterpiece Nude Palette1