Max FactorLipfinity Rising Stars hosszantartó folyékony rúzs balzsammal

2×
Max Factor Lipfinity Rising Stars hosszantartó folyékony rúzs balzsammal
Max Factor Lipfinity Rising Stars hosszantartó folyékony rúzs balzsammal
Spóroljon
3 360Ft

Spóroljon 34%
árnyalat 084 Rising Star
2 200Ft

2 200,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF03020 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás Max Factor Lipfinity Rising Stars
Tulajdonságok

Hidratáltá, és ragyogóvá varázsolja ajkait a Max Factor Lipfinity Rising Stars hosszantartó folyékony rúzs balzsammal. Intenzíven pigmentált árnyalatai könnyedén fedik ajkait, és bármilyen sminket remekül kiegészítenek. Balzsamja selymesen simává, puhává teszi ajkait, és természetes ragyogást kölcsönöz nekik.

Tulajdonságok:

  • mindennapi, és esti sminkhez is használható
  • természetes, ragyogást kölcsönöz ajkainak
  • intenzív, könnyen felvihető árnyalatok
  • hidratálja, és táplálja ajkait
  • hosszantartó hatás

Használata:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva. Hagyja megszáradni, majd vigye fel a balzsamot.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Konzisztencia
fluid
Hatás
Fény és selymesség
Hatás
hosszantartó

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Lipfinity Rising Stars2