Max FactorLipfinity Lip Colour hosszan tartó rúzs balzsammal

Max Factor Lipfinity Lip Colour hosszan tartó rúzs balzsammal
Max Factor Lipfinity Lip Colour hosszan tartó rúzs balzsammal
Spóroljon
4 180Ft

Spóroljon 37%
árnyalat 001 Pearly Nude
2 600Ft

2 600,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MXF03300 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 09. 27.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 09. 24.

Leírás Max Factor Lipfinity Lip Colour
Tulajdonságok

Olyan rúzst szeretne, ami reggeltől estig kibírja? A balzsamos Max Factor Lipfinity tartós rúzs akár 24 órás tartással, kopásállósággal és az ajkaknak biztosított, maximális komfortérzettel büszkélkedhet, így az ajkai egész nap tökéletesen néznek majd ki. A reggeli kávétól akár még az esti koktél után is.

Tulajdonságai:

  • hosszantartó hatást biztosító technológiájának köszönhetően akár 24 órán át tart
  • a hidratáló balzsam komfortérzetet és tartós fényt biztosít az ajkaknak
  • a rúzs folyékony textúrája tökéletesen rátapad az ajkakra
  • pigmentjei telt, erős színt adnak az ajkaknak
  • a csomagolásban 2 termék található – folyékony rúzs és hidratáló balzsam

Alkalmazása:
1. lépés: Hordja fel az applikátorral vékony rétegben, egyenletesen a rúzst az ajkaira és hagyja kb. 60 másodpercig száradni. 2. lépés: Hordja fel a fényt és komfortérzetet adó, hidratáló balzsamot.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Hatás
hosszantartó

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Lipfinity Lip Colour