Max Factor Lipfinity Colour and Gloss hosszan tartó rúzs és ajakfény 2 az 1-ben

Max Factor Lipfinity Colour and Gloss hosszan tartó rúzs és ajakfény 2 az 1-ben
Max Factor Lipfinity Colour and Gloss hosszan tartó rúzs és ajakfény 2 az 1-ben
árnyalat 560 Radiant Red 2x3 ml
2 050Ft

2 050,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF1878 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Max Factor Lipfinity Colour and Gloss
Tulajdonságok

Ha szeretné felhívni a figyelmet szép ajkaira, akkor a Max Factor Lipfinity Colour and Gloss 2 az 1-ben hosszantartó rúzst és ajakfényt éppen Önnek találták ki. A rúzs tartósságát, színét és az ajakfény jellegzetes fényét, ragyogását és hidratálását kombinálja. Tökéletes megjelenésű ajkakat biztosít 16 órán át.

Tulajdonságai:

  • intenzív színű, hosszan tartó folyékony rúzs
  • az ajakfény könnyedséget, ragyogást és hidratálást biztosít
  • összetételének köszönhetően 16 órán át tartós
  • az ajakfényt bármikor újra fel lehet tenni

Alkalmazása:
1. lépés: Vigye fel a színt és tartósságot adó folyékony rúzst. 2. lépés: Ha megszáradt a rúzs, vigye fel az ajakfényt. A második lépést szükség szerint bármikor megismételheti.

Tulajdonságok

Árnyalat
narancs
Hatás
fényes, hosszantartó

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Lipfinity Colour and Gloss