Max FactorLash Revival dúsító és hosszabbító szempillaspirál

4×
Max Factor Lash Revival dúsító és hosszabbító szempillaspirál
Max Factor Lash Revival dúsító és hosszabbító szempillaspirál
Spóroljon
2 920Ft

Spóroljon 24%
árnyalat 002 Black / Brown 11 ml
2 200Ft

20 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MXF02984 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás Max Factor Lash Revival
Tulajdonságok

Emelje ki tekintetét a Max Factor Lash Revival dúsító és hosszabbító szempillaspirál segítségével. Ívelt kefefejével könnyedén szétválaszthatja a szempilláit, telt fekete színe pedig bevonja a legapróbb szempillákat is. Bambusz kivonattal dúsított összetétele táplálja, és erősíti szempilláit.

Tulajdonságok:

  • maximális dússágot biztosít szempilláinak
  • precíz, könnyen használható kefefej
  • intenzíven pigmentált, fekete szín
  • növeli a szempillák hosszúságát
  • szétválasztja a szempillákat
  • táplálja a szempillákat

Összetétel:

  • bambusz kivonat - erősíti, és dúsabbá teszi a szempillákat
  • E vitamin - táplálja a szempillákat

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Lash Revival3