Max Factor False Lash Epic szempillaspirál az ívelt és szétválasztott pillákért

3×
Max Factor False Lash Epic szempillaspirál az ívelt és szétválasztott pillákért
Max Factor False Lash Epic szempillaspirál az ívelt és szétválasztott pillákért
árnyalat Black 13.1 ml
2 890Ft

2 890,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF1787 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Max Factor False Lash Epic
Tulajdonságok

Elég egyetlen réteg és a szempillái jelentős tömeget és hosszúságot kapnak. A Max Factor False Lash Effect Epic göndörítő és pillákat elválasztó szempillaspirál speciális tervezésű keféje gömbölyű formában végződik, így még a belső szemzugban lévő legrövidebb szempillákat is befogja és tökéletes tömegű szempilla legyezőt varázsol.

Tulajdonságai:

  • speciális formájú keféje még a legfinomabb pillák festését is lehetővé teszi
  • a kefe szálai tökéletesen átfésülik és elválasztják egymástól a pillákat
  • az intenzív pigment hangsúlyos fekete színt biztosít
  • már egy rétegben is műszempilla hatást eredményez
  • jelentős tömeget és hosszúságot ad a pilláknak

Alkalmazása:
Hordja fel a kefével a szempilláira a pillák vonalára merőlegesen és fésülje át vele a pillákat. A szempillák intenzívebb megjelenéséhez hordjon fel még egy réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
formázó

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor False Lash Epic3