Max Factor False Lash Effect vízálló szempillaspirál a dús és szétválasztott pillákért

8×
Max Factor False Lash Effect vízálló szempillaspirál a dús és szétválasztott pillákért
Max Factor False Lash Effect vízálló szempillaspirál a dús és szétválasztott pillákért
Akció
árnyalat Black 13.1 ml
3 100Ft

3 100,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MXF1945 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Max Factor False Lash Effect
Tulajdonságok

A Max Factor False Lash Effect vízálló szempillaspirál hibátlanul elválasztja egymástól a pillákat, és már az első réteg többszörösen megnöveli a tömegüket. Tökéletes műszempilla hatást eredményez.

Tulajdonságai:

  • szilikon sörtéjű, sűrű keféje minden pillát precízen átfésül
  • minden egyes szempillát tökéletesen befed és extra tömeggel lát el
  • intenzíven pigmentált, telt szín
  • egyetlen rétegben is műszempilla-hatást hoz létre
  • jelentősen nagyobb tömegűvé és hosszabbá teszi a szempillákat
  • vízálló összetétele meggátolja az elkenődését és meghosszabbítja a tartását

Alkalmazása:
Hordja fel a kefével a szempilláira a pillák vonalára merőlegesen és fésülje át vele a pillákat. A szempillák intenzívebb megjelenése érdekében hordjon fel még egy réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
vízálló, dús hatásért
Hatás
vízállóság, nagyító

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor False Lash Effect8