Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik make-up és alapozó bázis stift

1×
Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik make-up és alapozó bázis stift
Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik make-up és alapozó bázis stift

Leírás Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik
Tulajdonságok

Tökéletes fedés, egész napon át. A Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik make-up és alapozó bázis stift egyesíti arcbőre tónusait, és matt finist biztosít. Intenzíven pigmentált árnyalata elfedi a bőrhibákat, alapozója pedig segít csökkenteni a faggyútermelést. Kompakt méretének köszönhetően bármilyen táskában elfér.

Tulajdonságok:

  • egyesíti az arcbőr színárnyalatait
  • elfedi a sötét köröket, bőrhibákat
  • alapozót, és primert is tartalmaz
  • praktikus, kompakt méret
  • mattítja az arcbőrt

Használata:
Vigye fel gyengéd mozdulatokkal az alapozót az arcára az ujjaival, szivaccsal vagy ecsettel, majd kenje szét alaposan és egyenletesen.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
zsíros, minden bőrtípusra
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása, egységesítés
Fedés alapján
Közepes
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatás
matt, hosszantartó, korrekciós
Alapozó árnyalata
fair

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Facefinity All Day Matte Panstik1