Max FactorDark Magic szempillaspirál a dús pillákért

Max Factor Dark Magic szempillaspirál a dús pillákért
Max Factor Dark Magic szempillaspirál a dús pillákért
Spóroljon
4 630Ft

Spóroljon 44%
árnyalat Black Brown 10 ml
2 590Ft

25 900,00Ft / 100 ml, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MXF02979 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Max Factor Dark Magic
Tulajdonságok

Legyen lenyűgöző a tökéletes tekintetével. Egyetlen réteg is elég ahhoz, hogy a szempillái figyelemreméltó tömeget, maximális hosszúságot és mágikusan fekete színt kapjanak. A Max Factor Dark Magic tömegnövelő szempillaspirál egyedülálló műanyag keféjének forgó szálai tökéletesen bevonják, megemelik és elválasztják egymástól a pillákat.

Tulajdonságai:

  • professzionális műanyag keféje megemeli és tökéletesen göndöríti a pillákat
  • a szilikon sörték bevonják a szempillákat, tömeget és hosszúságot adnak nekik
  • intenzív pigmentje erős fekete színt ad a pilláknak
  • speciális összetétele félig matt hatást hoz létre a szempillákon

Alkalmazása:
A kefe segítségével hordja fel a szempillák teljes hosszára, a tövüktől egészen a végükig, és fésülje át a pillákat. Intenzívebb tekintet eléréséhez két réteget hordjon fel. Ügyeljen arra, hogy a szemmel közvetlenül ne érintkezzen.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete, barna
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Dark Magic