Max Factor Colour Correctorkorrektor a bőr tökéletlenségei ellen

Max Factor Colour Corrector korrektor a bőr tökéletlenségei ellen
Max Factor Colour Corrector korrektor a bőr tökéletlenségei ellen
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 06 Yellow Revitaliser 3,3 g
2400Ft

Kód: MXF1519 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 01.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 01.

Max Factor Colour Corrector termékleírás
Tulajdonságok

Az arcbőre hibáiról mostantól csak ön fog tudni. Csak könnyedén el kell fednie őket, és máris tökéletesen szép egységes megjelenésű lesz a bőre. A Max Factor Colour Corrector bőrhibák elleni korrektor lehetővé teszi a pattanások, pigmentfoltok, bőrpír, szem alatti karikák és egyenetlenségek semlegesítését, így visszaadja az arcbőr egészséges megjelenését.

Tulajdonságai:

  • a korrektor színárnyalata semlegesíti a színhibákat
  • stift formája lehetővé teszi a pontos helyi alkalmazást
  • krémes textúrája könnyen szétkenhető
  • az arcbőr egységes és üde marad

Alkalmazása:
Hordja fel a korrektort a stift hegyével vagy egy kis ecsettel helyileg arra a helyre, ahol a szín semlegesítésére és elfedésére van szükség, majd eldolgozva kenje szét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kemény
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
korrekciós

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy oroszországi kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Colour Corrector