Max FactorBrow Highlighter világosító ceruza szemöldök alá

1×
Max Factor Brow Highlighter világosító ceruza szemöldök alá
Max Factor Brow Highlighter világosító ceruza szemöldök alá
4 g

Kód: MXF02220 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.

Leírás Max Factor Brow Highlighter
Tulajdonságok

A Max Factor Brow Highlighter szemöldök highlighter ceruza minden sminket azonnal sugárzóvá tesz és kiemeli a szemöldöke formáját.

Tulajdonságai:

  • egyetlen lépésben meghatározza és élénkíti a szemöldököt
  • hibátlan és fiatalos megjelenést biztosít
  • könnyű, krémes textúrája lehetővé teszi a könnyű felhordást

Alkalmazása:
Finom mozdulatokkal alkalmazza a ceruzát a szemöldökív alatt és gyengéden dolgozza el.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
élénkítő
Szín
rózsaszín

Max Factor a márkáról

A Max Factor kozmetikai márka a sminkelés egyik legragyogóbb csillaga a piacon. A márka történelme a 20. század elején indult. A „filmcsillagok sminkmestereinek sminkje“ reklámszöveg híven tükrözi a hollywoodi aranykort és a márka fejlődésének történetét. Abban az időben ugyanis a filmvásznon a sminkkel kapcsolatban csak egyetlen név jelent meg.

Max Factor egy lengyel kozmetikai tanácsadó volt, aki 1914-ben azért költözött Los Angelesbe, hogy közelebb kerüljön az akkor induló filmiparhoz. Itt alapította meg szépítőszer-üzletét, és a filmszínészek hamarosan már olyan tanácsokért keresték fel, hogy hogyan mutathatnak a filmvásznon a lehető legjobban. A sminkmesterek is izgatottan várták az új termékeket. Ugyanakkor Max Factor hitt abban, hogy a smink varázsának minden nő számára hozzáférhetőnek kell lennie. Így a történelem során elsőként válhattak a széles közönség számára is elérhetővé a smink készítésére szolgáló szerek.

A márka több mint 100 éves fennállása alatt számtalan ikonikus termék született. Ezek közül a legelső pont a filmvászonra való Max Factor alapozó, illetve az arany hajpor volt. Az utóbbi években többek között a Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál és a Max Factor Lipfinity tartós rúzs öregbítette a márka hírnevét.

Értékelés Max Factor Brow Highlighter1