MatrixSoColor Beauty Creme Oxydant színelőhívó emulzió

1×
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant színelőhívó emulzió
Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant színelőhívó emulzió
Spóroljon
3 580Ft

Spóroljon 43%
6% 20 Vol 1000 ml
2 010Ft

201,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MTX1637 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

A termék a csomagolás alsó részében sűrűbb lehet, ezért szükséges használat előtt alaposan összerázni. Így elkerülhetjük az adagoló eltömődését. E csomagoláshoz tartozó adagolót megtalálhatja ITT.

1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant
Tulajdonságok

Leírás:

Matrix SOCOLOR. beauty Creme Oxydant Oxidációs krém használata a SOCOLOR. beauty krémhajfestékekkel, illetve a Light Master melírozó porral ajánlott.

Alkalmas minden hajtípusra.

 3% / 10 Vol erősségű krém

  • sötétebb árnyalat elérésére,
  • ősz hajszálak 100%-os fedése,
  • világosított haj festése.

6% / 20 Vol erősségű krém

  • tónus a tónusban festés,
  • ősz haj festése,
  • 1-2 tónus világosítás.

9% / 30 Vol  erősségű krém

  • 2-3 tónus világosítás,
  • ősz haj festése.

12% / 40 Vol  erősségű krém

  • 3-5 tónus világosítás.

FIGYELMEZTETÉS!

Oxidáló stabilizátor krém. Oxidot tartalmaz (3%). Kerülje szemmel való érintkezését. Amennyiben mégis kontaktusba kerül szemével, azonnal öblítse át! Használja az egyszerhasználatos kesztyűt. Védje fénytől és melegtől.

Teljes összetevőlista

AQUA / WATER, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, TRIDECETH-2 CARBOXAMIDE MEA, CETEARETH-30, GLYCERIN, PENTASODIUM PENTETATE, SODIUM STANNATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Fontos figyelmeztetések

Szembe ne kerüljön. Gondosan olvassa el a használati útmutatót. Csak szakipari használatra. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! Használjon védőkesztyűt. Gyermekektől elzárva tartandó. Hidrogén-peroxidot tartalmaz.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

Matrix a márkáról

Matrix kozmetika| A Matrix a világ egyik legnépszerűbb hajápolási márkája. 1980-ban, az Egyesült Államokban alapította a Miller házaspár, Arnie és Sydell. Célcsoportjukat a szépségszalonok üzemeltetői, a koloristák, a stylistok, a sminkesek, stb. alkották. Ma ezek a csúcsminőségű kozmetikumok a nagyközönség számára is elérhetőek.
A Matrix kínálatában minden hajtípusra találhat készítményeket. Mindegy, hogy az Ön haja zsíros, sérült, száraz, töredezett vagy elvékonyodott - a samponok, kondicionálók, tápláló olajok és egyéb Matrix termékek segítségével gyorsan visszanyerheti haja egészségét és szépségét. Mondanunk sem kell, hogy a Matrix megoldást kínál a korpásodásra hajlamos vagy a ritkuló hajra is.
Külön fejezetet képvisel a styling. A Matrix számos különböző lakkot, modellező pasztát, hajrögzítő habot, sprayt és más érdekes terméket szállít a piacra, amelyek lehetővé teszik, hogy otthoni feltételek mellett alkosson modern, szép frizurát. Elegendő csak szabadjára engednie fantáziáját és kreativitását.
A Matrix arra alapozza sikerét, hogy a termékfejlesztésben a legújabb technológiát használja. Minden készítményt úgy alakítanak ki, hogy Ön azzal - kellő képzettség nélkül is - a lehető legjobb eredményt érhesse el. A hivatásos fodrászoknak pedig lehetőséget kínál a Matrix arra, hogy bekapcsolódjanak egyedülálló képzési programjába. Nem csoda, hogy idővel a saját szegmensében vezető szerepet töltött be az amerikai piacon.
A Matrix márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a hollywoodi sztárok népszerű hajkozmetikáját, akik az eredeti frizurákat nem csak viselik, de ki is gondolják, és a minőséget keresik, elfogadható áron.

Értékelés Matrix SoColor Beauty Creme Oxydant