MatrixSoColor Beauty Extra Blonde ápoló hajfesték

Matrix SoColor Beauty Extra Blonde ápoló hajfesték
Matrix SoColor Beauty Extra Blonde ápoló hajfesték
árnyalat (Base 6-8), UL BLD N+, UL-N+ 90 ml
Kód: MTX04501 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

Leírás Matrix SoColor Beauty Extra Blonde
Tulajdonságok

Az előrekevert permanens hajfestékekel akár az otthoni hajfestés is gyerekjáték. A Matrix Socolor Beauty ápoló hajfesték eredményei hosszan tartóak és akár az ősz hajszálakat is elfedi. Széles színskála és kímélő hajfestés.

Tulajdonságok:

  • egyszerű használat az előrekeverésnek köszönhetően
  • megbízhatóan elfedi az ősz hajszálakat
  • védi a hajat károsodás ellen
  • tartós eredmény
  • ragyogó hajszín

Használata:
A csomagoláson feltüntetett útmutatás szerint használja.

Fontos figyelmeztetések

Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, – ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Ne használja addig, amíg az összes biztonsági óvintézkedést el nem olvasta és meg nem. Használjon védőkesztyűt. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat!

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Szín
szőke

Matrix a márkáról

Matrix kozmetika| A Matrix a világ egyik legnépszerűbb hajápolási márkája. 1980-ban, az Egyesült Államokban alapította a Miller házaspár, Arnie és Sydell. Célcsoportjukat a szépségszalonok üzemeltetői, a koloristák, a stylistok, a sminkesek, stb. alkották. Ma ezek a csúcsminőségű kozmetikumok a nagyközönség számára is elérhetőek.
A Matrix kínálatában minden hajtípusra találhat készítményeket. Mindegy, hogy az Ön haja zsíros, sérült, száraz, töredezett vagy elvékonyodott - a samponok, kondicionálók, tápláló olajok és egyéb Matrix termékek segítségével gyorsan visszanyerheti haja egészségét és szépségét. Mondanunk sem kell, hogy a Matrix megoldást kínál a korpásodásra hajlamos vagy a ritkuló hajra is.
Külön fejezetet képvisel a styling. A Matrix számos különböző lakkot, modellező pasztát, hajrögzítő habot, sprayt és más érdekes terméket szállít a piacra, amelyek lehetővé teszik, hogy otthoni feltételek mellett alkosson modern, szép frizurát. Elegendő csak szabadjára engednie fantáziáját és kreativitását.
A Matrix arra alapozza sikerét, hogy a termékfejlesztésben a legújabb technológiát használja. Minden készítményt úgy alakítanak ki, hogy Ön azzal - kellő képzettség nélkül is - a lehető legjobb eredményt érhesse el. A hivatásos fodrászoknak pedig lehetőséget kínál a Matrix arra, hogy bekapcsolódjanak egyedülálló képzési programjába. Nem csoda, hogy idővel a saját szegmensében vezető szerepet töltött be az amerikai piacon.
A Matrix márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a hollywoodi sztárok népszerű hajkozmetikáját, akik az eredeti frizurákat nem csak viselik, de ki is gondolják, és a minőséget keresik, elfogadható áron.

Értékelés Matrix SoColor Beauty Extra Blonde