Matrix Biolage Exquisite

erősítő olaj a finom hajért

21×
Matrix Biolage Exquisite erősítő olaj a finom hajért
92 ml

Kód: MTX1019 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Vegyen legalább két Matrix terméket és ingyen kiszállítjuk. Ápolja haját a hollywoodi csillagok kedvenc kedvenc kozmetikumaival.
Matrix Biolage Exquisite
92 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Matrix Biolage Exquisite kozmetika leírása

Leírás:
A Matrix Biolage Exquisite Oil hajerősítő olaj elsősorban a vékony szálú haj kezelésére szolgál, ragyogó fényessé teszi és mélységében táplálja azt. A hajolaj használatának köszönhetően a haja ismét sima és dús lesz. A Matrix Biolage Exquisite Oil megkönnyíti a haj kifésülését, és meggátolja a hajvégek további töredezését.

Hatásai:

  • mélyen táplálja a hajat
  • megakadályozza a hajvégek további töredezését
  • simaságot és fényt ad a hajnak

Összetétele:

  • polinéziai tamanu fa kivonata

Hajtípus:
Finom szálú kezelésére szolgál.

Alkalmazása:
Vigyen fel pár cseppet a hajra:
- mosás után, hogy a haj könnyen fésülhetővé váljon,
- hajszárítás vagy hajvasalás előtt a lágyság és fény fokozására,
- a rendkívül száraz hajvégekre éjszakai kúraként,
- hajmosás előtt, hogy selymes legyen a haja,
- vagy keverje a samponokhoz és a hajbalzsamokhoz, hogy a haja lágyabb, formázhatóbb és fényesebb legyen.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj
Konzisztencia
olaj

Matrix a márkáról

Matrix kozmetika| A Matrix a világ egyik legnépszerűbb hajápolási márkája. 1980-ban, az Egyesült Államokban alapította a Miller házaspár, Arnie és Sydell. Célcsoportjukat a szépségszalonok üzemeltetői, a koloristák, a stylistok, a sminkesek, stb. alkották. Ma ezek a csúcsminőségű kozmetikumok a nagyközönség számára is elérhetőek.
A Matrix kínálatában minden hajtípusra találhat készítményeket. Mindegy, hogy az Ön haja zsíros, sérült, száraz, töredezett vagy elvékonyodott - a samponok, kondicionálók, tápláló olajok és egyéb Matrix termékek segítségével gyorsan visszanyerheti haja egészségét és szépségét. Mondanunk sem kell, hogy a Matrix megoldást kínál a korpásodásra hajlamos vagy a ritkuló hajra is.
Külön fejezetet képvisel a styling. A Matrix számos különböző lakkot, modellező pasztát, hajrögzítő habot, sprayt és más érdekes terméket szállít a piacra, amelyek lehetővé teszik, hogy otthoni feltételek mellett alkosson modern, szép frizurát. Elegendő csak szabadjára engednie fantáziáját és kreativitását.
A Matrix arra alapozza sikerét, hogy a termékfejlesztésben a legújabb technológiát használja. Minden készítményt úgy alakítanak ki, hogy Ön azzal - kellő képzettség nélkül is - a lehető legjobb eredményt érhesse el. A hivatásos fodrászoknak pedig lehetőséget kínál a Matrix arra, hogy bekapcsolódjanak egyedülálló képzési programjába. Nem csoda, hogy idővel a saját szegmensében vezető szerepet töltött be az amerikai piacon.
A Matrix márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretnék kipróbálni a hollywoodi sztárok népszerű hajkozmetikáját, akik az eredeti frizurákat nem csak viselik, de ki is gondolják, és a minőséget keresik, elfogadható áron.