Masaki Matsushima Shiroeau de parfum hölgyeknek

7×
Masaki Matsushima Shiro eau de parfum hölgyeknek
Masaki Matsushima Shiro eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
22 300Ft

Spóroljon 43%
80 ml
12 640Ft

Kód: MAS0030 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Masaki Matsushima Shiro parfüm leírása
Összetétel

A Masaki Matsushima Shiro érzéki női illat, mely tökéletesen ötvözi magában a lágyságot, a kikapcsolódást és a kiegyensúlyozottságot. A Shiro név ugyanis a fehér színre vonatkozó japán kifejezés. Az Eau de Parfum az integritást és a frissességét szimbolizálja. A Shiro illat tökéletesen egészíti ki a gyöngéd és kecses nőt, aki szereti szép dolgokkal és tiszta vonalakkal körülvenni magát.

A Masaki Matsushima Shiro fejillatát gyapotvirágok és lenyűgöző ciklámen finom eszenciái képezik. Virágos szívét érzéki rózsa és bódító írisz jegyek hatják át. Az alapillatban a melengető lucfenyő és értékes fehér pézsma uralkodik.

A világhírű Masaki Matsushima márkának ezt az összetéveszthetetlen és értékes Eau de Parfum parfümjét egész nap viselheti. A Shiro illat munkamegbeszéléseken és baráti társaságban is tökéletes társa lesz. Burkolja be magát a tisztaság és a valódi báj fátylába a Shiro Masaki Matsushima női illattal, amely 2010 óta kapható.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pamut virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, fenyő
Az illat fajtája
virágos

Masaki Matsushima a márkáról

Masaki Matsushima parfümök | Masaki Matsushima - Régi japán szokásokat és modern irányzatot ígér. Egy japán tervezőről van szó, aki nem mindennapi terveket hozott a divat világába. Az első kollekcióját 1994 - ben mutatta be Tokióban és Párizsban. Ez a kollekció nagy érdeklődést váltott ki főleg Európában, de természetesen Ázsiában is. Ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy őt választották ki arra, hogy megtervezze az Olimpiai játékokon résztvevő sportolók ruhakollekcióját, mely 2016 - ban, Tokióban kerül majd megrendezésre. Az elképzeléseit továbbítja a parfümökbe is, ezért az ő összetevői között nem hiányzik a japán cseresznye és a japán szilva kombinációja. A Masaki Matsushima parfümöket felismerheti a tipikus üvegcséiről is. Az elvarázsoló Masaki Matsushima parfümök a hatalmukba kerítik Önt.

Értékelés Masaki Matsushima Shiro