Masaki MatsushimaMatsu Sakura Eau de Parfum hölgyeknek

Masaki Matsushima Matsu Sakura Eau de Parfum hölgyeknek
Masaki Matsushima Matsu Sakura Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
23 300Ft

Spóroljon 34%
80 ml
15 370Ft

Raktáron | 19 212,50Ft / 100 ml, áfával | Kód: MAS00419
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Csukja be a szemét és képzeljen el egy gyönyörű, virágokkal teli kertet. Pontosan ilyen illata van a női Masaki Matsushima Matsu Sakura eau de parfum-nek, amely virág tónusaival sugárzóvá teszi minden napját.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • a romantikus nő értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
japán cseresznyevirág, lednek
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Masaki Matsushima parfümök | Masaki Matsushima - Régi japán szokásokat és modern irányzatot ígér. Egy japán tervezőről van szó, aki nem mindennapi terveket hozott a divat világába. Az első kollekcióját 1994 - ben mutatta be Tokióban és Párizsban. Ez a kollekció nagy érdeklődést váltott ki főleg Európában, de természetesen Ázsiában is. Ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy őt választották ki arra, hogy megtervezze az Olimpiai játékokon résztvevő sportolók ruhakollekcióját, mely 2016 - ban, Tokióban kerül majd megrendezésre. Az elképzeléseit továbbítja a parfümökbe is, ezért az ő összetevői között nem hiányzik a japán cseresznye és a japán szilva kombinációja. A Masaki Matsushima parfümöket felismerheti a tipikus üvegcséiről is. Az elvarázsoló Masaki Matsushima parfümök a hatalmukba kerítik Önt.