Marvis Smokers Whitening Mint fehérítő fogkrém dohányzóknak

1×
Marvis Smokers Whitening Mint fehérítő fogkrém dohányzóknak
Marvis Smokers Whitening Mint fehérítő fogkrém dohányzóknak
85 ml
2 980Ft

3 505,88Ft / 100 ml, áfával
Kód: MVI02282 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Marvis Smokers Whitening Mint
Tulajdonságok

A Marvis Smokers Whitening Mint fehérítő fogkrém különösen a  dohányzóknak készült. A dohányzás gyorsan sárgíthatja és elszinezheti a fogakat, ez ellen segít küzdeni a Marvis fogkrém. Hatékonyan tisztítja a fogakat, eltávolítja a lepedékeket és rendszeres használat mellet fehéríti a fogakat.

Tulajdonságok:

  • küłňonösen a dohányzóknak kifejlesztve
  • eltávolítja a baktériumokat a szájüregből
  • eltávolítja a dohányzás okozta foltokat
  • kíméletesen fehéríti a fogakat
  • kellemes, frissítő hatású
  • fehéríti a fogakat
  • frissíti a leheletet

Használata:
Célszerű a fogkrémet legalább napi 2 alkalommal, reggel és este, valamint minden étkezés után használni.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Marvis a márkáról

A Marvis fogkrémek egyedülálló élménnyé teszik a mindennapi fogmosást! Ezeknek a népszerű olasz fogkrémeknek ugyanis szokatlanul szórakoztató íze van, melynek hála, a fogmosás igazán érdekessé válik! Kipróbálhatja például a fahéj, édesgyökér, jázmin vagy gyömbér egyedülálló ízeit!
A Marvis fogkrémek ugyanakor alaposan tisztítják a fogakat és fogszuvasodás, valamint fogkő elleni védelmet is biztosítanak. A fogkrémek egyedülálló retro csomagolása olajfesték tubusára emlékeztet. A Marvis termékpalettája tökéletes szájápolást garantáló szájvizeket, fogkeféket és más hatékony készítményeket is tartalmaz.
A Marvis márkát Firenzében alapították még 1958-ban. Az első Marvis fogkrém dohányosoknak készült és rendkívüli fehérítő hatása, valamint intenzív menta íze miatt vált híressé. A nagy sikert követően a Marvis kínálatában később megjelentek más innovatív ízű fogkrémek is, amelyek szintén rendkívül népszerűek lettek. A Marvis fogkrémek évek során kipróbált, hagyományos módszerrel készülnek, és finom összetételük teli van intenzív frissítő ízekkel!  

Értékelés Marvis Smokers Whitening Mint1