Marvis Flavour Collection fogápoló készlet II.

Marvis Flavour Collection fogápoló készlet II.
Marvis Flavour Collection fogápoló készlet II.
fogápoló készlet II.

Kód: MVI02200 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Cinnamon Mint fogkrém 25 ml + Strong Mint fogkrém Classic 25 ml + Whitening Mint fogkrém 25 ml

Leírás Marvis Flavour Collection
Tulajdonságok

A fogkrém gondoskodik a fogai és a fogínye teljes körű ápolásáról. Megtisztítja a fogait a foglepedéktől és az ételmaradékoktól, közben ápolja fogínyt és a szájüreg nyálkahártyáját.

A szett tartalma:

  • Cinnamon Mint fogkrém 25 ml
  • Strong Mint fogkrém Classic 25 ml
  • Whitening Mint fogkrém 25 ml

Tulajdonságok:

  • meggátolja a fogkő lerakódást
  • meggátolja a foglepedék kialakulását
  • ápolja a fogínyt
  • megbízhatóan tisztítja a fogakat

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű fogkrémet a fogkefére és mossa legalább 2 percen keresztül a fogait. Alaposan öblítse ki a szájüregét. Tisztítsa a fogait naponta legalább 2-szer minőségi fogkefével.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Marvis a márkáról

A Marvis fogkrémek egyedülálló élménnyé teszik a mindennapi fogmosást! Ezeknek a népszerű olasz fogkrémeknek ugyanis szokatlanul szórakoztató íze van, melynek hála, a fogmosás igazán érdekessé válik! Kipróbálhatja például a fahéj, édesgyökér, jázmin vagy gyömbér egyedülálló ízeit!
A Marvis fogkrémek ugyanakor alaposan tisztítják a fogakat és fogszuvasodás, valamint fogkő elleni védelmet is biztosítanak. A fogkrémek egyedülálló retro csomagolása olajfesték tubusára emlékeztet. A Marvis termékpalettája tökéletes szájápolást garantáló szájvizeket, fogkeféket és más hatékony készítményeket is tartalmaz.
A Marvis márkát Firenzében alapították még 1958-ban. Az első Marvis fogkrém dohányosoknak készült és rendkívüli fehérítő hatása, valamint intenzív menta íze miatt vált híressé. A nagy sikert követően a Marvis kínálatában később megjelentek más innovatív ízű fogkrémek is, amelyek szintén rendkívül népszerűek lettek. A Marvis fogkrémek évek során kipróbált, hagyományos módszerrel készülnek, és finom összetételük teli van intenzív frissítő ízekkel!  

Értékelés Marvis Flavour Collection