Marc JacobsPerfect parfümös testápoló tej

Marc Jacobs Perfect parfümös testápoló tej
Marc Jacobs Perfect parfümös testápoló tej
Új
150 ml
13 670Ft

Raktáron | 9 113,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: MAJ01446
1
Express One Hungary
csütörtök 2022. 01. 20.
Személyes átvétel
csütörtök 2022. 01. 20.

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek Marc Jacobs Perfect testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • kiegészíti az azonos termékcsaládba tartozó Eau de Toilette illatot
  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • minden nőnek örömöt szerez

Használata:
Vigye fel a tiszta bőrre, és a teljes felszívódásig gyengéden masszírozza.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó.
Teljes szöveg

Összetétel

Konzisztencia
tej
Bőrtípus
normál

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.