Marc JacobsPerfect Intense Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Új
100 ml
45 680Ft

45 680,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MAJ01501 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Marc Jacobs Perfect Intense
Összetétel

Ez igazi ünneplést kíván! A Marc Jacobs Perfect Intense meggyőzi róla, hogy éppen Ön lehet a tökéletes indok egy ragyogó parti rendezésére! Hiszen minden, amit tökéletesnek tartott önmagában, most magabiztosabbá teszi, mint valaha. És erre ez az illat mindig emlékeztetni fogja!

  • virágos illat fás jegyekkel és keleties aláfestéssel
  • a Marc Jacobs Perfect merészebb és intenzívebb interpretációja
  • a korábbi illathoz képest 25%-kal magasabb koncentráció

Az illat összetétele
Az első pillanatokban a pörkölt mandula melengető illata ragadja magával Önt. Hamarosan a nárcisz ragyogó jegyei kezdenek illatozni a bódító, éjszaka virágzó jázminnal keveredve, amely érzékiséget és eleganciát hoz a kompozícióba. Végül kellemesen körülveszik Önt a szantálfa bársonyos jegyei.

Az illat története
A személy, aki a Marc Jacobs Perfect Intense illat születését ihlette, nagyon erős öntudattal rendelkezik – éppen azért, mert elfogadta saját tökéletlenségét. Ennek köszönhetően pedig nemcsak érettebbé, hanem sikkessé, elegánssá és abszolút sztárrá vált! #PerfectAsIAm. Ez a parfüm meghívó egy partiba, ahol viselőjeként Ön teljes szépségében ragyoghat.

Az üvegcse aranyszín tartalma a vintage parfümkészítésre utal, a kupakot pedig 10 tárgy díszíti, amelyek mind M. Jacobs személyes stílusát képviselik. A Perfect Intense kupakján azonban bulikat idéző árnyalatokban pompázik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
nárcisz, éjszaka virágzó jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mandula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Perfect Intense1