Marc JacobsPerfect ajándékszett hölgyeknek

Marc Jacobs Perfect ajándékszett hölgyeknek
Marc Jacobs Perfect ajándékszett hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MAJ01500

Eau de Parfum 50 ml + parfümös testápoló tej 75 ml

Ideális ajándékot keres kedvesének, lánytestvérének, vagy édesanyjának?A női Marc Jacobs Perfect parfüm-szett garantáltan mosolyt csal szerettei arcára.

Tulajdonságok:

  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát
  • a szettként ajándékozott illat megsokszorozza az örömöt
  • ajándéknak kiváló
  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • parfümös testápoló tej 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.