Marc Jacobs Decadenceeau de parfum hölgyeknek

27×
Marc Jacobs Decadence eau de parfum hölgyeknek
Marc Jacobs Decadence eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
40000Ft

Spóroljon 33%
100 ml
26620Ft

Kód: MAJ0360 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
péntek 2019. 12. 13.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Marc Jacobs Decadence parfüm leírása
Összetétel

Érzéki, feledhetetlen és teljesen dekadens – ez a Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum. Engedje szabadjára legrejtettebb vágyait és éljen saját szabályai szerint!

  • elegáns keleties árnyalatú fás illat
  • kifinomult ízlésű, stílusos nőknek
  • mindenekelőtt esti és különösen eseményekre való viselet

Az illat összetétele
A fejillatban provokatívan árad szét az édes olasz szilva, a mámorító írisz és a különleges sáfrány eszenciája. Kis idő múlva megjelenik a szívillat, melyben zseniálisan egyesül az íriszgyökér az elegáns bolgár rózsával és az elragadó arab jázminnal. A teljes illatkompozíciót ezután az alapban megbújó vetiver, ámbra és papirusz akkordjai hatják át.

Az illat története
A Decadence illata a nem titkolt szenvedélyről és az élet kötelező szabályok nélküli élvezésének vágyáról mesél. A Daisy kollekcióval ellentétben, mely az édes és ártatlan kislány szimbóluma, a Decadence a Marc Jacobs márka első valóban nőies, szexi és kifinomult illata. Az Eau de Parfum 2015-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Fej
szilva, sáfrány, nőszirom
Szív
bolgár rózsa, orrisz gyökér, valódi jázmin (arab)
Alap
borostyán, papirusz, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

Marc Jacobs Decadence vonatkozásában írtuk
Cikkek

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Decadence