Marc Jacobs Decadenceeau de parfum hölgyeknek

29×
Marc Jacobs Decadence eau de parfum hölgyeknek
Marc Jacobs Decadence eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
40 000Ft

Spóroljon 38%
100 ml
24 980Ft

Kód: MAJ0360 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 02.

Marc Jacobs Decadence parfüm leírása
Összetétel

Érzéki, feledhetetlen és teljesen dekadens – ez a Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum. Engedje szabadjára legrejtettebb vágyait és éljen saját szabályai szerint!

  • elegáns keleties árnyalatú fás illat
  • kifinomult ízlésű, stílusos nőknek
  • mindenekelőtt esti és különösen eseményekre való viselet

Az illat összetétele
A fejillatban provokatívan árad szét az édes olasz szilva, a mámorító írisz és a különleges sáfrány eszenciája. Kis idő múlva megjelenik a szívillat, melyben zseniálisan egyesül az íriszgyökér az elegáns bolgár rózsával és az elragadó arab jázminnal. A teljes illatkompozíciót ezután az alapban megbújó vetiver, ámbra és papirusz akkordjai hatják át.

Az illat története
A Decadence illata a nem titkolt szenvedélyről és az élet kötelező szabályok nélküli élvezésének vágyáról mesél. A Daisy kollekcióval ellentétben, mely az édes és ártatlan kislány szimbóluma, a Decadence a Marc Jacobs márka első valóban nőies, szexi és kifinomult illata. Az Eau de Parfum 2015-ben jelent meg a piacon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szilva, sáfrány, nőszirom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bolgár rózsa, orrisz gyökér, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, papirusz, vetiverfű
Az illat fajtája
orientális, fás

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Decadence