Ugrás a fő tartalomhoz
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette limitált kiadás hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette limitált kiadás hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Love Skies Eau de Toilette limitált kiadás hölgyeknek
összetételmoha, kristály tónusok, Ambrette (pézsmamályva)
Az illat fajtájavirágos, zöld

Menekülés az óceán partjára minden nyüzsgés elől. Egy olyan helyre, ahol csak az enyhe szellőt, a tavaszi napsugarakat és oly vágyott nyugalmat fogja érezni. A Marc Jacobs Daisy Love Skies (summer limited edition 2022) Eau de Toilette hölgyeknek ennek a pillanatnak a megtestesülése, és felhívás az erő feltöltésére, az elgondolkodásra és a belső egyensúly ismételt megtalálására.

  • friss ínyenc illat
  • limitált kiadás a 2022-es évre
  • Alberto Morillas parfümőr készítette

Az illat összetétele
A bevezetést sós akkord jellemzi, ez bogyós gyümölccsel egészül ki, amelyben bizonyosan felismeri a málnát. Nem sokkal később megszólalnak a pézsma mályva virágos tónusai, amelyek a kezdeti sós árnyalatokkal együtt frissességet biztosítanak az illatnak, mindezt pedig könnyedén tejszínhab húzza alá. Legkésőbb megcsendül meg a kristálymoha, a pézsma és szantálfa. 

Az illat története
Mindhárom Daisy Eau de Toilette 2022-ben tavaszi limitált kiadásban jelent meg, a Marc Jacobs Daisy Love Skies illat egy közülük. Alkotásukhoz ezúttal a Csendes-óceán partvidéke adta az ihletet, melynek környező szikláit virágok tarkítják, a felszínt pedig fényes sugarak világítják meg. Egy hely a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ennek a tájnak a fő színei a nyugtató kék és az élénk sárga – a nap színe. Ezért nemcsak ezen illat, hanem a Skies másik két limitált kiadásának üvegcséjén és a Marc Jacobs divatkollekción is láthatja ezeket.

Marc JacobsDaisy Love Skies Eau de Toilette limitált kiadás hölgyeknek

1×
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MAJ01507