Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweeteau de toilette hölgyeknek

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet eau de toilette hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet eau de toilette hölgyeknek
24900Ft

Spóroljon 38%
50 ml
15330Ft

Kód: MAJ01108 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válasszon ajándékot a kosárban: zokni, pénztárca vagy egy trendi táska. Ne feledje, az ajánlat a készlet erejéig tart.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 12. 10.
Személyes átvétel
kedd 2019. 12. 10.
  • parfüm leírása
  • Cikkek
  • a márkáról
  • Értékelés

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet parfüm leírása
Összetétel

A létezés minden pillanatának édessége egy temperamentumos és ösztönös női illatban. A Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette optimista, játékos és ugyanolyan ellenállhatatlanul édes, mint a viselője.

  • üde és édes, virágos-gyümölcsös illat
  • olyan fiatalos nőnek való, aki imádja a nyarat
  • remek nappali viselet

Az illat összetétele
Az édeskés fehér málna sziporkázó illata a fejillatban a bergamott éles üdeségével és az ízletes szederrel társul. Szíve a gyöngéd százszorszép és az elbűvölő jázmin esszenciáit kombinálja. Fás akkordokon és pézsmán nyugvó alapja a teljes kompozíciónak játékos csáberőt kölcsönöz.

Az illat története
A Daisy Love Eau So Sweet a 2018. évi Daisy Love Eau de Parfum könnyített megfogalmazása. Az eredeti változat addiktív és ellenállhatatlan lelkületét váratlanul izgalmas üdeséggel társítja. Kaia Gerber modell lett a kampány fő arca. Ő az, aki tökéletesen testesíti meg azt a gondtalan lányt, aki teljes mértékben ki akarja élvezni az életet. Szeressen bele ön is ebbe a 2019-ben megjelent, örömteli illatba.

Összetétel

Fej
bergamott, szeder, fehér málna
Szív
százszorszép, jázmin
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet vonatkozásában írtuk
Cikkek

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet