Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweeteau de toilette hölgyeknek

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet eau de toilette hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
33 500Ft

Spóroljon 26%
100 ml
24 950Ft

Kód: MAJ01107 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
kedd 2020. 07. 07.

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet parfüm leírása
Összetétel

A létezés minden pillanatának édessége egy temperamentumos és ösztönös női illatban. A Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Eau de Toilette optimista, játékos és ugyanolyan ellenállhatatlanul édes, mint a viselője.

  • üde és édes, virágos-gyümölcsös illat
  • olyan fiatalos nőnek való, aki imádja a nyarat
  • remek nappali viselet

Az illat összetétele
Az édeskés fehér málna sziporkázó illata a fejillatban a bergamott éles üdeségével és az ízletes szederrel társul. Szíve a gyöngéd százszorszép és az elbűvölő jázmin esszenciáit kombinálja. Fás akkordokon és pézsmán nyugvó alapja a teljes kompozíciónak játékos csáberőt kölcsönöz.

Az illat története
A Daisy Love Eau So Sweet a 2018. évi Daisy Love Eau de Parfum könnyített megfogalmazása. Az eredeti változat addiktív és ellenállhatatlan lelkületét váratlanul izgalmas üdeséggel társítja. Kaia Gerber modell lett a kampány fő arca. Ő az, aki tökéletesen testesíti meg azt a gondtalan lányt, aki teljes mértékben ki akarja élvezni az életet. Szeressen bele ön is ebbe a 2019-ben megjelent, örömteli illatba.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, szeder, fehér málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
százszorszép, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet vonatkozásában írtuk
Cikkek

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet