Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum hölgyeknek

Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Új
100 ml
43 630Ft

43 630,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAJ01491 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 06. 19.

Leírás Marc Jacobs Daisy Eau So Intense
Összetétel

A virágok, az eper és a méz ellenállhatatlan illata, amely tökéletes viselet egy tavaszi napon.

Fusson végig újra a százszorszépekkel teleszórt mezőn! A Marc Jacobs Daisy Eau So Intense női Eau de Parfum ezt az élményt egy virágos, napsütötte illat útján közvetíti Önnek. Az édes méznek és a zamatos epernek köszönhetően intenzívebb örömet fog érezni, mint valaha.

  • virágos és édes, mint a nektár
  • az ikonikus Daisy intenzívebb megfogalmazása
  • 2021-ben mutatták be

Az illat összetétele
Az első pillanatban az eper úgy kezd illatozni, mintha épp most harapna bele, és ezt a körte és a bergamott nevű citrusféle tesznek teljessé. Rövid idő elteltével a méz ízletes aromája és a jázmin vakítóan fehér virágainak érintése érezhető. Az alapillatban – amelyre az illat épült, és amely a legtovább érezhető – a moha tónusai uralkodnak egy kis vanília, illetve a pézsma és a benzoeviasz tiszta jegyei mellett.

Az illat története
A Marc Jacobs Daisy parfümök virágos jegyeikről és szépséges üvegcséikről nevezetesek. A Daisy So Intense sem lehet kivétel. Ezzel az illattal is azonnal egy meleg tavaszi napot élhet meg, ráadásul most még intenzívebben tapasztalhatja.

Az üvegcse anyagát a tartalomnak megfelelően ombre stílusú aranyfesték díszíti, a kupak pedig az első pillantásra egyértelművé teszi, hogy az összetéveszthetetlen Daisy illatról van szó. Alkotója Alberto Morillas parfümőr.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte, bergamott, eper
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
méz, rózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, pézsma, vanília, moha
Az illat fajtája
gyümölcsös

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Eau So Intense