Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette hölgyeknek

3×
Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
32 700Ft

Spóroljon 41%
100 ml
19 200Ft

19 200Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAJ0241 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

Marc Jacobs Daisy Dream parfüm leírása
Összetétel

Burkolózzon egy fantasztikus, nőies és optimista illatba! A női Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette a derűs napok tökéletes megtestesítője. Ahogyan a napsugarak fényében a kék ég alatt sütkérező százszorszépek látványa is felvidítja Önt, úgy varázsol ez az illat is bárhol és bármikor jókedvet.

  • könnyű, virágos-gyümölcsös illat légies jegyekkel
  • szabadgondolkodású, fiatalos nőknek
  • főleg melegebb évszakok nappali viselete

Az illat összetétele
A fejillatban a zamatos grapefruit, az érett szeder és az ízletes, édes körte elegye frissíti fel Önt. Rövid idő elteltével a keveréket az egzotikus licsi, a csábító jázmin és az édes illatú, apró virágú lilaakác egészíti ki. A kompozíció alapját az érzéki pézsma, a fehér fafélék gyengéden melengető jegyei és a frissességet adó, ízletes kókusz adják.

Az illat története
A Daisy Dream egy álmodozó lány történetét mutatja be, aki gondtalanul sétál egy virágos mezőn. Ezt a történetet jelképezi az égszínkék üvegcse is, amelyet törékeny, fehér virágok borítanak. A Daisy Dream – ahogyan elődje, a Daisy is – a neves parfümőr, Alberto Morillas vezetésével született. Az illatot 2014-ben dobták piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szeder, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
licsi, lilaakác, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, kókusz, fás tónusok
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Dream3