Marc Jacobs Daisy Dreameau de toilette hölgyeknek

2×
Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
32 700Ft

Spóroljon 41%
100 ml
19 430Ft

Kód: MAJ0241 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 07. 10.
Személyes átvétel
péntek 2020. 07. 10.

Marc Jacobs Daisy Dream parfüm leírása
Összetétel

Burkolózzon egy fantasztikus, nőies és optimista illatba! A női Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette a derűs napok tökéletes megtestesítője. Ahogyan a napsugarak fényében a kék ég alatt sütkérező százszorszépek látványa is felvidítja Önt, úgy varázsol ez az illat is bárhol és bármikor jókedvet.

  • könnyű, virágos-gyümölcsös illat légies jegyekkel
  • szabadgondolkodású, fiatalos nőknek
  • főleg melegebb évszakok nappali viselete

Az illat összetétele
A fejillatban a zamatos grapefruit, az érett szeder és az ízletes, édes körte elegye frissíti fel Önt. Rövid idő elteltével a keveréket az egzotikus licsi, a csábító jázmin és az édes illatú, apró virágú lilaakác egészíti ki. A kompozíció alapját az érzéki pézsma, a fehér fafélék gyengéden melengető jegyei és a frissességet adó, ízletes kókusz adják.

Az illat története
A Daisy Dream egy álmodozó lány történetét mutatja be, aki gondtalanul sétál egy virágos mezőn. Ezt a történetet jelképezi az égszínkék üvegcse is, amelyet törékeny, fehér virágok borítanak. A Daisy Dream – ahogyan elődje, a Daisy is – a neves parfümőr, Alberto Morillas vezetésével született. Az illatot 2014-ben dobták piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szeder, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
licsi, lilaakác, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma, kókusz
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Dream