Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette hölgyeknek

6×
Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
25 780Ft

Spóroljon 35%
50 ml
16 820Ft

33 640Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAJ01316 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Marc Jacobs Daisy Dream Daze parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát minden nap egy kis álmodozásnak és engedje gondolatait egy percre elkalandozni! Például egy virágokkal teli mezőn, ahová a Marc Jacobs Daisy Dream Daze női Eau de Toilette vezeti el. A könnyű és szabad illat lefegyverzi érzékeit.

  • a Marc Jacobs Daisy – Daze limitált tavaszi kiadása
  • a Daisy parfüm 2020. évi kiadása sárgadinnye színű árnyalatban jelent meg
  • varázslatos, virágos üvegcsében

Az illat összetétele
Az édesen bársonyos fejillatot a lilaakác selymes jegyei alkotják, amelyekhez a longan bogyók zamata ad kellemes frissességet. Az utolsóként megjelenő, tiszta pézsma a könnyű és szabad illat melengető és finom lecsengéséről gondoskodik.

Az illat története
Az elmúlt évek Marc Jacobs Daisy Twinkle és Daisy Sunshine fantázianevű, limitált sorozataihoz 2020-ban a Daze tavaszi kollekció csatlakozik, amely kellemesen bódult gondolatokat fejez ki. A kollekció fő színe a cantaloupe, azaz a sárgadinnye színe.

Ez a ragyogóan tavaszi árnyalat amellett, hogy jól jellemzi az illatok karakterét, a belőle sugárzó jókedvvel is hatni fog önre. Az arany díszekkel együtt a Marc Jacobs Daisy Dream Daze varázslatosan érzéki élménnyé válik, ami nem csak tavasszal bűvöli el.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
lilaakác
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
longán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tiszta pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Dream Daze6