Marc Jacobs Daisy Dream

ajándékszett VI.

Marc Jacobs Daisy Dream ajándékszett VI.
Marc Jacobs Daisy Dream ajándékszett VI.
Marc Jacobs Daisy Dream ajándékszett VI.
Eau de Toilette 100 ml + testápoló tej 150 ml + Eau de Toilette 4 ml

Kód: MAJ0585 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Marc Jacobs Daisy Dream
Eau de Toilette 100 ml + testápoló tej 150 ml + Eau de Toilette 4 ml

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Marc Jacobs a márkáról

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.

Értékelés Marc Jacobs Daisy Dream

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!