Marc JacobsDaisy ajándékszett hölgyeknek

Marc Jacobs Daisy ajándékszett hölgyeknek
Marc Jacobs Daisy ajándékszett hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MAJ01497

Eau de Toilette 50 ml + parfümös testápoló tej 75 ml + tusfürdő gél 75 ml

Soha többé nem kell elbúcsúznia hosszú időre az illatától.A női Marc Jacobs Daisy parfüm-szett tartalmazza az illat teljes és miniatűr verzióját is.Könnyen megtalálja helyét a legkisebb retikülben is. Rendelkezésére áll bármikor a nap folyamán, hogy beburkolhassa összetéveszthetetlen aromájába.

Tulajdonságok:

  • ajándéktipp, mely garantáltan örömöt szerez
  • mindennapos viselésre alkalmas
  • a parfümös kozmetikumok meghosszabbítják az illat tartósságát

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • parfümös testápoló tej 75 ml
  • tusfürdő gél 75 ml

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Marc Jacobs amerikai divattervező már több mint negyed évszázada a divatvilág határait feszegeti. Munkái egyediek, meglepőek és inspirálóak. Sikerének titka a merészségben, az árral szemben haladás vágyában és a nem várt szépség felfedezésében rejlik.

Marc Jacobs a 60-as években született New Yorkban és Parson‘s School of Design iskolában végzett. Már 1986-ban megtervezte első saját neve alatt megjelenő kollekcióját, egy évvel később pedig a világ legfiatalabb elismert divattervezője lett. Sikere a kilencvenes években még tovább nőtt. Saját márkát alapított és kinevezték a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójává. Ő hozta létre a társaság történetének első ready-to-wear kollekcióját. 2013-tól kizárólag saját alkotásain dolgozik.

Egyedi stílusát fokozatosan a szépségiparba is bevitte. Itt sem adta fel azt az elvét, hogy a parfümnek - a divathoz hasonlóan - ki kell tudni fejeznie egyediségünket és személyiségünket. Minden Marc Jacobs parfüm különleges, valami szokatlannal átszőtt és mindig fényűző. A virágos dizájn üvegcsékbe zárt Marc Jacobs Daisy vagy a későbbi kiadású Marc Jacobs Decadence napjainkra legendássá vált.