Marbert Man Skin Power

borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 50 ml

Marbert Man Skin Power borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 50 ml
borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 50 ml

Kód: MRP0065 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Marbert Man Skin Power
borotválkozás utáni balzsam férfiaknak 50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Marbert Man Skin Power parfüm leírása

A férfiak számára készült Marbert Man Skin Power borotválkozás utáni balzsam kiegészíti az azonos sorozatba tartozó illatokat. Nem csak gyönyörűen megnyugtatja, de finommá, üdévé és illatossá is teszi a borotválkozás után irritált bőrt.

Marbert a márkáról

1936-ban Margarethe Sendler kozmetikus és Bertha Roeber orvos alapította meg az egyik első német kozmetikai márkát. Nevét saját keresztnevük első 3 betűjéből alkották, így lett Marbert – és már a háború utáni Németország vezető kozmetikai márkája lett.

Az úttörő szabadalmak és a legmagasabb színvonal elválaszthatatlanul hozzátartoznak a történetéhez. A Marbert szabadalmai közül az 1990-ben kifejlesztett és a kozmetika történelmében új fejezetet nyitó öregedésgátló Profutura termékcsalád különösen egyedülálló. Nem véletlen, hogy a mai napig a márka legkeresettebb terméke maradt.

A Marbert a hagyományt, a minőséget, a bizalmat és a hozzáférhetőséget jelenti. Valamennyi termékét következetesen Németországban készíti. A márka mögött több évtizedes tapasztalat, kidolgozott technológiai know-how, valamint az arcbőr és a bőr sajátos tulajdonságainak ismerete áll. A Marbert minden generációt szebbé tesz. Tegnap, ma és holnap.

Értékelés Marbert Man Skin Power

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!