Körmök

Körmök
Körömápolás
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Manikűr és körömreszelők
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Körömformázás
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
  • Ajándékszett
  • Takarékos kiszerelés
  • NOBEA
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Festék típusa
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1
  •   1

Körömkészletek: Minden, ami a szép manikűrhöz kell, egy csomagolásban

Dicsekedjen tökéletes manikűrjével és pedikűrjével. A professzionális körömszettel kényelmesen elvégezheti otthonában is! Egy csomagoláson belül mindent megtalál, amire a körmök lakkozásához és formázásához vagy a körömágyak gondozásához szüksége van. Csak ki kell választani!

Milyen körömápoló készleteket talál nálunk?

Professzionális zselés műköröm készletet keres? Manikűr tartozékokat? Avagy különböző színű körömlakkok összeállításárára vágyik? Elképzelései szerint válasszon körömkészletet!

  • Manikűrkészlet általában tartalmazza a köröm levágásához szükséges ollót és csipeszt, körömreszelőt a köröm formájának tökéletesítéséhez, pinzettát vagy körömágybőr eltávolítót. Nálunk talál mind női manikűr szetteket, mind pedig férfiaknak való stílusos készleteket, amelyek ajándéknak is alkalmasak.
  • A körömlakk készlet színes palettát kínál, amelyből mindig ki tudja választani az öltözetéhez vagy a pillanatnyi hangulatához legjobban illő színt. Avagy kombináljon többféle lakkot és élvezze a színekkel teli játékos manikűrt. Amennyiben pedig lakkozott körmeit minél tovább szeretné megőrizni, válassza a hosszan tartó hatást biztosító zselés lakkok készletét.
  • A zselés műkörmök komplett készlete általában tartalmazza a zselés lakkokon kívül az UV vagy LED műköröm lámpát, körömreszelőt, készítményt a köröm zsírtalanításához és további tartozékokat a zselés műkörmök formázásához. Nálunk megtalálja a zselés műköröm készleteket mind a kezdők, mind pedig a jártas hivatásosok számára.

A mi tippünk: Körömlakk ajándékszett, amely minden nőismerőst, lánytestvért, barátnőt vagy édesanyát megörvendeztet, aki csak kedveli a tökéletes manikűrt.

Akár luxus manikűr szettet, körömépítő készletet vagy körömlakk készletet keres, nálunk megtalálja a legjobbakat a NeoNail, Semilac Paris vagy Bohemia Crystal kedvelt márkáktól. Élvezze a tökéletes körmöket minden nap!