ManceraSoleil d'Italie Eau de Parfum unisex

Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum unisex
Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum unisex
120 ml
41 600Ft

34 666,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: MCR01081 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Mancera Soleil d'Italie
Összetétel

A frissesség és gyümölcstónusok tökéletes egységét mutatja be az unisex Mancera Soleil d'Italie Eau de Parfum. A sugárzó energiával teli illat nem csak a nyár folyamán válik nélkülözhetetlen társává.

  • a javíthatatlan optimistáknak
  • unisex illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, kalabriai bergamott, kardamon, rózsabors, mandarin, limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bolgár rózsa, vízi tónusok, pacsuli levele
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, ámbra, vetiverfű, guajakfa, cédrus
Az illat fajtája
citrusos, fás

Mancera a márkáról

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!  

Értékelés Mancera Soleil d'Italie