ManceraRed Tobacco Eau de Parfum unisex

7×
Mancera Red Tobacco Eau de Parfum unisex
Mancera Red Tobacco Eau de Parfum unisex
Spóroljon
62 600Ft

Spóroljon 49%
120 ml
31 530Ft

26 275,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MCR0556 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás Mancera Red Tobacco
Összetétel

A kubai dohány és válogatott fűszerek melengető összjátéka nem hagyja hidegen egyetlen nő vagy férfi szívét sem. A Mancera Red Tobacco uniszex Eau de Parfum felébreszti olthatatlan vágyát, és az Ön lefegyverző vonzerejének titkos hozzávalója lesz. Vitesse magát Ön is a forró érzékiség hullámán.

  • bódító vonzó fűszeres illat nőknek és férfiaknak egyaránt
  • igazán szexi kicsengésű a kettesben töltött romantikus percekhez
  • erőteljes aroma mindazoknak, akik figyelemre vágynak

Az illat összetétele
A szenvedély áradata a zöld alma és a fehér őszibarack friss gyümölcsös jegyeinek és a sáfrány, a fahéj, a tömjén és a szerecsendió virág keleties aromás koktéljának szokatlan kombinációval indít. A melegséget szépen fokozza a ritka nepáli oud fa is. Később a pacsuli és a mágikus jázmin egzotikus akcentusa kerülnek előtérbe. Az érzéki élményt az ámbra és a fehér pézsma intenzív forró jegyei erősítik tovább, amelyhez a földies vetiver és a vanília finom édessége keveredik. Mindezeken végigvonul a hihetetlenül elbűvölő fényűző kubai dohány.

Az illat története
Ha a csábítás képességét egy teljesen új szintre szeretné emeli, akkor Önnek a férfiaknak és nőknek készült 2017-es Mancera Red Tobacco illata lesz az igazi. A gondosan kiválasztott összetevők egy robbanékony keveréket hoznak létre, amely nem más, mint az érzékiség robbanása.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, zöldalma, sáfrány, tömjén, fahéj, agarfa, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, pacsuli
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, haiti vetiver, dohány, madagaszkári vanília, guajakfa, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Mancera a márkáról

A Mancera niche parfümök a Kelet varázsát, a sivatagot, a napot és a felülmúlhatatlan luxust hordozzák magukban. Összetételükben megtalálhatók a legaprólékosabban válogatott drága alapanyagok, például az agarfa, a gyanta, a bőr és hasonlók. A Mancera parfümökkel rendkívül fényűzőnek és különlegesnek érzi majd magát.
A Mancera márkát Al-Athar alapította a Perzsa-öböl egyik legnagyobb parfümházának kezdeményezésére 2008-ban, Párizsban. A Mancera niche parfümöket így kifejezetten a jellegzetes keleties illatok és az arab kultúra szerelmeseinek teremtették.
Kifinomult összetételükön kívül a Mancera niche parfümöket a kivételes minőségű üvegből készült luxus üvegcséi is páratlan alkotásokká teszik. Kényeztesse magát a luxus igazi érintésével, a Mancera niche parfümök eredeti különlegességével!  

Értékelés Mancera Red Tobacco7