Makeup RevolutionX Petra XOXO paletta arcra

Makeup Revolution X Petra XOXO paletta arcra
Makeup Revolution X Petra XOXO paletta arcra
Spóroljon
4 387Ft

Spóroljon 14%
16 g
3 740Ft

23 375,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MUR09116 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Makeup Revolution X Petra XOXO

A sikeres cseh beauty blogger és youtuber, Petra LovelyHair ismét összefogott a Makeup Revolution márkával, és együtt megalkották a Makeup Revolution X Petra XOXO arcsmink palettát. Ebben a palettában olyan négy kontúrozó és bronzosító, valamint négy magasan pigmentált highlighter árnyalat lapul, amelyekkel játszi könnyedséggel tökéletes sminket készíthet magának.

A meleg, hideg, matt és csillámos árnyalatok átgondolt kombinációja bármilyen színárnyalatú arcbőrtípushoz garantáltan alkalmazható. Sőt, még finom szemsmink készítésénél is használható.

Tulajdonságai:

  • 4 arckontúrozó és bronzosító árnyalat
  • 4 tökéletes fényt adó highlighter árnyalat
  • meleg és hideg színárnyalatok kombinációja
  • matt és csillogó árnyalatok keveréke
  • a sminkpaletta a szem sminkelésekor is használható

Alkalmazása:
Hordja fel ecsettel az arcának azokra a helyeire, amelyeket ki akar emelni vagy világosítani szeretne.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution X Petra XOXO