Makeup RevolutionViva Glitter Body Gloss Arc és test csillám

Makeup Revolution Viva Glitter Body Gloss Arc és test csillám
Makeup Revolution Viva Glitter Body Gloss Arc és test csillám
árnyalat Festival Love 3.7 ml

Kód: MUR09647 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Makeup Revolution Viva Glitter Body Gloss
Tulajdonságok

A minőségi Makeup Revolution Viva szemfestékek lehetővé teszik a szemhéja saját elképzelése szerinti árnyékolását és minden sminknek új dimenziót adnak.

Tulajdonságok:

  • csillogó
  • könnyen felvihető
  • a pigmentáció nagyon intenzív

Összetétel:

  • vegán termék
  • színes pigmentek - hosszan tartó telt színes árnyalatokat hoznak létre

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín, piros
Konzisztencia
gél
Hatás
fényes, csillogó

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Viva Glitter Body Gloss