Makeup RevolutionOnyx Primer Matt primer alapozó alá

1×
Makeup Revolution Onyx Primer Matt primer alapozó alá
Makeup Revolution Onyx Primer Matt primer alapozó alá
18 ml
3 410Ft

18 944,44Ft / 100 ml, áfával
Kód: MUR07281 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás Makeup Revolution Onyx Primer
Tulajdonságok

A Makeup Revolution Onyx Primer Matt primer alapozó alá ideális választás. Könnyed géles textúrája gyorsan felszívódik, elfedi a bőrhibákat, és selymesen simává teszi arcbőrét Fekete színe áttetszővé válik a bőrön, és felkészíti azt az alapozó felvitelére. Meghosszabbítja a smink tartósságát, és megelőzi az arcbőr kiszáradását.

Tulajdonságok:

  • könnyed, gyorsan felszívódó formula
  • növeli a smink ellenálló képességét
  • selymesen simává teszi az arcbőrt
  • egyesíti az arcbőr tónusait
  • javítja az arcbőr textúráját
  • vegán termék

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a teljes arcfelületre vagy a nappali krém használatához a különböző területekre.

Tulajdonságok

Hatás
matt

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Onyx Primer