Makeup RevolutionHigh Gloss jól fedő körömlakk magasfényű

3×
Makeup Revolution High Gloss jól fedő körömlakk magasfényű
Makeup Revolution High Gloss jól fedő körömlakk magasfényű

Leírás Makeup Revolution High Gloss
Tulajdonságok

A Makeup Revolution High Gloss körömlakk igazán jól fedő hatású, és magasfényű. Könnyedén felkenhető körmeire, precíz ecsetének, és kiváló formulájának köszönhetően. Széles színskálájában mindenki megtalálja kedvencét, akár visszafogott, elegáns manikűrt szeretne elkészíteni, vagy ha színes körmökre vágyik.

Tulajdonságok:

  • megőrzi a körmök egészségét és szépségét
  • könnyen, kényelmesen felvihető
  • ragyogó, telt árnyalatok
  • magas fényt biztosít
  • széles színskála

Használata:
Vigye fel a körömlakkot az ecset segítségével a lakktól lemosott és zsírtalanított körmeire. A jobb hatás érdekében 2 rétegben alkalmazza.

Tulajdonságok

Árnyalat
lila
Festék típusa
gyorsan száradó
Hatás
fényes, hosszantartó

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution High Gloss3