Makeup Revolution Duo Brow Definer precíz szemöldökceruza

4×
Makeup Revolution Duo Brow Definer precíz szemöldökceruza
Makeup Revolution Duo Brow Definer precíz szemöldökceruza
árnyalat Medium Brown 0.15 g
1 260Ft

1 260,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MUR3680 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás Makeup Revolution Duo Brow Definer

Ideje meglátogatni a kozmetikust? Nem szükséges. A tökéletes szemöldököt egyedül is el tudja készíteni. A Makeup Revolution Duo Brow Definer szemöldökceruza spirál alakú keféje kifésüli és megigazítja a szemöldökét, a precíz vékony hegyű, viaszos állagú ceruza pedig könnyedén kitölti a hiányos helyeket, formázza a kontúrokat és egységesíti a szemöldökét.

Tulajdonságai:

  • ferde hegyű ceruza a precíz használathoz
  • egyenes hegye kitölti a szemöldököt és egységesíti a színét
  • a spirál a kívánt formára fésüli a szemöldököt
  • viaszos állaga tartós hatású

Alkalmazása:
Fésülje át szemöldökét a kívánt formára. Alakítsa ki a ceruza hegyével a szemöldök körvonalát, és töltse ki a hiányos helyeket a sűrű és természetes megjelenésért.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Duo Brow Definer4