Makeup RevolutionBrow Pomade szemöldök pomádé

2×
Makeup Revolution Brow Pomade szemöldök pomádé
Makeup Revolution Brow Pomade szemöldök pomádé
árnyalat Medium Brown 2.5 g
3 000Ft

120 000,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MUR3657 | Több mint 5 db a raktáron
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 6 900 Ft értékű Mystery Box ingyen, ha a Makeup Revolution márkáktól - W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession - vásárol legalább 9 500 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Makeup Revolution Brow Pomade
Tulajdonságok

Az ápolt, tökéletes szemöldök minden smink alapja. A Makeup Revolution Brow Pomade szemöldök pomádéval pár pillanat alatt csábító tekintetet varázsolhat magának. Maszatolás mentes, egyszerű vele dolgozni és több árnyalatban is kapható, így biztosan megtalálja a megfelelőt.

Tulajdonságok:

  • kiemeli a szemöldökét és hangsúlyozza annak természetes szépségét
  • természetesen színezi a szemöldököt
  • hosszantartó hatású
  • vegán összetétel
  • vízálló formula

Használata:
Rövid húzó mozdulatokkal rajzolja meg és töltse ki a szemöldökét a kívánt formára. Használja a csomagolásban található ecsetet.

Tulajdonságok

Hatás
vízállóság

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Brow Pomade2