Makeup RevolutionBaking Powder porpúder

9×
Makeup Revolution Baking Powder porpúder
Makeup Revolution Baking Powder porpúder
Akció
árnyalat Beige 32 g
2 470Ft

7 718,75Ft / 100 g, áfával
Kód: MUR06878 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy kozmetikumokkal teli Mystery Bag 8 200 Ft értékben ajándékként, ha 10 000 Ft felett vásárol a Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics vagy Makeup Obsession márkáktól.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Makeup Revolution Baking Powder

Csodásan fixálja a sminket és meghosszabbítja az élettartamát, ráadásul abszorpciós képességeinek köszönhetően megőrzi az arcbőr bársonyos, matt hatását. A Makeup Revolution Baking Powder porpúder az ún. baking technikához ideális, és végre Önt is meggyőzi arról, hogy a smink a teljes nap folyamán tökéletes lehet. 

Akkor sincs mitől tartania, ha Önt mindemellett pattanások, tág pórusok vagy helyi bőrpír is kínozza, ez a púder ugyanis könnyedén elfed bármilyen bőrhibát.

Tulajdonságai:

  • a teljes nap folyamán fixálja a sminket
  • megfelelő az ún. baking technikához is
  • jelentősen mérsékli az arcbőr kifényesedését
  • megőrzi az arcbőr bársonyos, matt hatását
  • csökkenti a bőrhibák észrevehetőségét

Összetétele:

  • vegánok számára megfelelő
  • glutént nem tartalmaz

Alkalmazása:
Használat előtt óvatosan rázza fel. Vigye fel a bőrre vastagabb rétegben a korrektor használatát követően. Vegyen a púderből egy szivacsra vagy ecsetre, vigye fel a T-zónára és a szemek alá, hagyja 5 percen át hatni, majd seperje le egy vastag ecsettel.

Makeup Revolution a márkáról

A Makeup Revolution dekoratív kozmetika valódi forradalmat jelent a smink és az alapozók területén. Ez a londoni márka minden portfóliójában magas minőségű és megfizethető áru termékek széles választékát kínálja, melyek teljesen magukkal ragadnak.

Különösen népszerűek a pigmentekkel teli és változatos színkombinációjukkal kiemelkedő luxus szemhéjfesték paletták. Ezért ne hiányozzon a kozmetikai gyűjteményéből a Makeup Revolution szemhéjfesték sminkpaletta sem. A márka kínálatában ugyanakkor egyéb kozmetikai gyöngyszemeket is talál, és nem kerülhetik el a figyelmét valóban a minden bőrárnyalathoz igazodó és sokféle változatban készülő Makeup Revolution alapozók és a legendás Makeup Revolution korrektorok sem.

A márka termékeinek eredeti, játékos, ám mégis praktikus dizájnjába is biztosan teljesen beleszeret majd. Tegye valóban eredetivé a sminkjét és stílusát a Makeup Revolution London termékeivel!

Értékelés Makeup Revolution Baking Powder9