Maison MargielaREPLICA Springtime in a Park illatos gyertya

Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park illatos gyertya
Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park illatos gyertya
165 g
17 380Ft

10 533,33Ft / 100 g, áfával
Kód: MMG00291 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a lakásillatosító parfümök árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 20.

Leírás Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park
Összetétel

Hunyja le a szemét és képzeletben menjen egy virágzó parkba. A Maison Margiela Replica Springtime in a Park illatgyertya a szép tavaszi nap légkörét teremti egy virágzó fákkal és gyönyörű virágokkal teli parkban.

A Sprintime in a Park gyertya a Maison Margiela Replica kollekcióhoz tartozik, amelyet különböző helyek és pillanatok emlékei ihlettek. Ez a gyertya a sanghaji tavaszba repíti.

Tulajdonságai:

  • illatgyertya, amely egy virágzó tavaszi parkra emlékezteti
  • akár 40 órán át ég, illata az egész helyiséget áthatja
  • az emlékek ihlette Replica kollekcióba tartozik
  • finom, gyümölcsös jegyekkel kísért virágos illat
  • elegáns és dizájnos dísztárgy
  • Franciaországban készült

Illat:
A Maison Margiela Replica Springtime in a Park illatgyertya megörvendezteti érzékeit a virágos-gyümölcsös illatával. A gyöngyvirág, a bájos jázmin és a lédús körte aromáját rejti.

Használata:
Az első használatakor hagyja égni a gyertyát legalább egy órát, hogy az összes viasz megolvadjon a tetején. Ne hagyja égni a gyertyát több, mint 4 órán át. Használjon koppintót a láng eloltásához, kerülje a gyertya elfújását. Minden égetés előtt vágja vissza a kanócot 3-5 mm hosszúságúra. Mindig hőálló felületre helyezze a gyertyát.

Teljes összetevőlista

1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8-TETRAMETHYL-2-NAPHTHALENYL)ETHANONE, (ETHOXYMETHOXY)CYCLODODECANE, DL-CITRONELLOL, LINALYL ACETATE, 1-(2,2,6-TRIMETHYLCYCLOHEXYL)-3-HEXANOL, DIPENT&EGRAVE,NE, ALPHA-METHYL-1,3-BENZODIOXOLE-5-PROPIONALDEHYDE, ALPHA-ISO-METHYLIONONE. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön.

Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki!

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, feketeribizli, körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
indiai jázmin, gyöngyvirág, damaszkuszi rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília, ambroxan
Lakásillatosító fajtája
virágos, gyümölcsös
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
Anyag
üveg

Maison Margiela a márkáról

Eredeti ötletek, képzelőerő és egy csipetnyi provokáció – ezek a francia luxusmárka, a Maison Margiela (korábbi neve Maison Martin Margiela) védjegyei. A divatházat formabontó öltözékei, az egyedülálló REPLICA kollekció és karakteres parfümjei tették híressé.

Martin Margiela 1988-ban alapított divatházat Párizsban, amelynek saját nevét adta. A Maison Margiela márkát a divat és a parfümök szokatlan felfogása emeli ki a tömegből: a márka művészeti alkotásokként mutatja be őket. A Maison Margiela leginkább figyelemre méltó kollekciója az 1994-es REPLICA, amely a világ legkülönbözőbb részeiről gyűjtött össze ruhákat és kézzel készített kiegészítők replikáit. Minden egyes darabhoz saját címke tartozik, amelyen az egyes darabok alkotóelemeiről és azok történetéről olvashatunk. 2012-ben a REPLICA kollekciót luxusparfümök tették teljessé.

Milyen az emlékek illata? A REPLICA parfümök, amelyek a legjobb parfümőrökkel együttműködésben születtek, megválaszolják a kérdést. A Maison Margiela parfümöket úgy alkották meg, hogy a legszebb pillanatok emlékeit idézzék fel: ehhez elég egy illatolás.

Értékelés Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park