Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette unisex

Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette unisex
Maison Margiela REPLICA Music Festival Eau de Toilette unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
34 040Ft

34 040,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MMG00197 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 06. 16.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 06. 16.

Leírás Maison Margiela REPLICA Music Festival
Összetétel

Hallgasson zenét, felejtse el minden gondját, baját és hagyja hogy a vibráló melódia hullámai elsodorják. A Maison Margiela Replica Music Festival uniszex Eau de Toilette pillanatok alatt a legendás Woodstock fesztiválra repíti vissza 1969-be.

  • uniszex illat nőknek és férfiaknak egyaránt
  • nappali és esti viseletként is megfelelő
  • az emlékek ihlette Replica kollekcióba tartozik

Az illat összetétele
Elsőként a lédús piros alma, az ibolya evelek és a marihuána illatát fogja érzeni, majd megjelenik a tömjén, a dohány és a pacsuli. Az illat alapját, amely legtovább érződik a bőrön, a ciprus, a bőr és a Virginia boróka alkotják.

Az illat története
A Maison Margiela Replica Music Festival Eau de Toilette a Replica parfümkollekcióba tartozik, amelyet különböző helyek és pillanatok emlékei ihlettek. Most a legendás Woodstock fesztiválra érkezünk. Mint minden Replica kollekciós illat, a Music Festival Eau de Toilette is minimalista üvegcsében van az illat leírását és karakterét bemutató pamutcímkével.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Maison Margiela a márkáról

Eredeti ötletek, képzelőerő és egy csipetnyi provokáció – ezek a francia luxusmárka, a Maison Margiela (korábbi neve Maison Martin Margiela) védjegyei. A divatházat formabontó öltözékei, az egyedülálló REPLICA kollekció és karakteres parfümjei tették híressé.

Martin Margiela 1988-ban alapított divatházat Párizsban, amelynek saját nevét adta. A Maison Margiela márkát a divat és a parfümök szokatlan felfogása emeli ki a tömegből: a márka művészeti alkotásokként mutatja be őket. A Maison Margiela leginkább figyelemre méltó kollekciója az 1994-es REPLICA, amely a világ legkülönbözőbb részeiről gyűjtött össze ruhákat és kézzel készített kiegészítők replikáit. Minden egyes darabhoz saját címke tartozik, amelyen az egyes darabok alkotóelemeiről és azok történetéről olvashatunk. 2012-ben a REPLICA kollekciót luxusparfümök tették teljessé.

Milyen az emlékek illata? A REPLICA parfümök, amelyek a legjobb parfümőrökkel együttműködésben születtek, megválaszolják a kérdést. A Maison Margiela parfümöket úgy alkották meg, hogy a legszebb pillanatok emlékeit idézzék fel: ehhez elég egy illatolás.

Értékelés Maison Margiela REPLICA Music Festival