Maison Margiela REPLICA Bubble Bath illatos gyertya

Maison Margiela REPLICA Bubble Bath illatos gyertya
Maison Margiela REPLICA Bubble Bath illatos gyertya
Ingyenes kiszállítás
165 g
18 180Ft

11 018,18Ft / 100 g, áfával
BLACK
FRIDAY
Extra 20% kedvezmény a SUMMER kóddal kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
BLACK
FRIDAY
Kód: MMG00287 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Maison Margiela REPLICA Bubble Bath
Összetétel

Ön is szereti azt a pillanatot, amikor egy nehéz nap után elmerülhet egy kád fürdőhabos forró vízben? Éppen ezt az érzést kelti a Maison Margiela Replica Bubble Bath illatgyertya, amely a szappanhab, a kókusztej és az elbűvölő pézsma nyugtató illatát rejti magában.

A Bubble Bath gyertya a Maison Margiela Replica kollekció része, amelyet különböző helyek és pillanatok emlékei ihlettek. Ehhez a gyertyához egy olyan érzés kötődik, mint amikor egy relaxáló fürdőzés után pihe-puha törülközőbe burkolja magát.

Tulajdonságai:

  • illatgyertya, amely a szappanhabbal teli forró fürdő illatát rejti magában
  • 40 órán keresztül ég, kellemes nyugtató illatával betölti az egész helyiséget
  • az emlékek ihlette Replica kollekcióba tartozik
  • elegáns és dizájnos dísztárgy
  • Franciaországban készült

Illat:
A tiszta, relaxációs illat a gyertya meggyújtásakor alakul ki, amelyben érezni fogja a puha, habos forró fürdő, a szappan buborékok, a finom kókusztej és a lenyűgöző fehér pézsma aromáját.

Anyaga:

  • fehér üveg textilcímkével díszítve
  • kiváló minőségű viasz
  • pamutkanóc

Használata:
Az első használatakor hagyja égni a gyertyát legalább egy órát, hogy az összes viasz megolvadjon a tetején. Ne hagyja égni a gyertyát több mint 4 órán át. Használjon koppintót a láng eloltásához, kerülje a gyertya elfújását. Minden égetés előtt vágja vissza a kanócot 3-5 mm hosszúságúra. Mindig hőálló felületre helyezze a gyertyát.

Fontos figyelmeztetések

Allergiás reakciót váltahat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Szembe ne kerüljön.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, szappan, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, pacsuli, kókusz
Lakásillatosító fajtája
tiszta, friss
A kanóc típusa
pamut
A kanócok száma
1
A viasz típusa
egyéb
Anyag
üveg

Maison Margiela a márkáról

Eredeti ötletek, képzelőerő és egy csipetnyi provokáció – ezek a francia luxusmárka, a Maison Margiela (korábbi neve Maison Martin Margiela) védjegyei. A divatházat formabontó öltözékei, az egyedülálló REPLICA kollekció és karakteres parfümjei tették híressé.

Martin Margiela 1988-ban alapított divatházat Párizsban, amelynek saját nevét adta. A Maison Margiela márkát a divat és a parfümök szokatlan felfogása emeli ki a tömegből: a márka művészeti alkotásokként mutatja be őket. A Maison Margiela leginkább figyelemre méltó kollekciója az 1994-es REPLICA, amely a világ legkülönbözőbb részeiről gyűjtött össze ruhákat és kézzel készített kiegészítők replikáit. Minden egyes darabhoz saját címke tartozik, amelyen az egyes darabok alkotóelemeiről és azok történetéről olvashatunk. 2012-ben a REPLICA kollekciót luxusparfümök tették teljessé.

Milyen az emlékek illata? A REPLICA parfümök, amelyek a legjobb parfümőrökkel együttműködésben születtek, megválaszolják a kérdést. A Maison Margiela parfümöket úgy alkották meg, hogy a legszebb pillanatok emlékeit idézzék fel: ehhez elég egy illatolás.

Értékelés Maison Margiela REPLICA Bubble Bath