Maison MargielaREPLICA Autumn Vibes Eau de Toilette unisex

5×
Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes Eau de Toilette unisex
Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes Eau de Toilette unisex
Új
Ingyenes kiszállítás
100 ml
33 050Ft

Raktáron | 33 050,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MMG00341
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 08.

Tapasztalja meg azt a színtiszta boldogságot, amelyet az erdőben sétálva az aranyszínbe hajló falevelek váltanak ki Önben. A Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes uniszex Eau de Toilette illattal jeleníti meg a sétákra és találkozásokra hívogató színpompás őszi természetet.

  • fűszeres aláfestésű fás illat
  • nők és férfiak is viselhetik
  • az emlékek ihlette Replica parfümkollekcióba tartozik

Az illat összetétele
Élvezze már az első pillanattól kezdve a természettel való egyesülést. Már a nyitányban magukkal ragadják a moha és cédrusfa akkordjaival, illetve a balzsamfenyő illatával átszőtt rózsabors-, koriander- és kardamomesszenciák, melyek az illatkompozíció hosszú időn át tartó teljes lecsendesüléséig Önnel maradnak.

Az illat története
A Maison Margiela REPLICA Autumn Vibes parfüm lehetőséget teremt arra, hogy az őszbe forduló természetbe meneküljön. Összetevői felidézik a friss szellő által kiváltott érzést, és emlékeztetik a sétákra, amikor makkok és lehullott őszi falevelek ropognak a talpa alatt.

Ez a parfüm a Maison Margiela márka divatkollekciójának darabjain is megtalálható textilcímkével ellátott minimalista stílusú üvegcséje miatt is garantáltan megérint mindenkit, aki szereti az őszt. Az Autumn Vibes parfüm ahhoz a Replica kollekcióhoz tartozik, melyet a legkülönfélébb helyek és pillanatok ihlettek. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, kardamon, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, juhar, répa mag
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, moha, labdanum
Az illat fajtája
fűszeres, fás, pézsmás

Eredeti ötletek, képzelőerő és egy csipetnyi provokáció – ezek a francia luxusmárka, a Maison Margiela (korábbi neve Maison Martin Margiela) védjegyei. A divatházat formabontó öltözékei, az egyedülálló REPLICA kollekció és karakteres parfümjei tették híressé.

Martin Margiela 1988-ban alapított divatházat Párizsban, amelynek saját nevét adta. A Maison Margiela márkát a divat és a parfümök szokatlan felfogása emeli ki a tömegből: a márka művészeti alkotásokként mutatja be őket. A Maison Margiela leginkább figyelemre méltó kollekciója az 1994-es REPLICA, amely a világ legkülönbözőbb részeiről gyűjtött össze ruhákat és kézzel készített kiegészítők replikáit. Minden egyes darabhoz saját címke tartozik, amelyen az egyes darabok alkotóelemeiről és azok történetéről olvashatunk. 2012-ben a REPLICA kollekciót luxusparfümök tették teljessé.

Milyen az emlékek illata? A REPLICA parfümök, amelyek a legjobb parfümőrökkel együttműködésben születtek, megválaszolják a kérdést. A Maison Margiela parfümöket úgy alkották meg, hogy a legszebb pillanatok emlékeit idézzék fel: ehhez elég egy illatolás.