Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede

katalitikus lámpa utántöltő 500 ml

Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede katalitikus lámpa utántöltő 500 ml
Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede katalitikus lámpa utántöltő 500 ml
Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede katalitikus lámpa utántöltő 500 ml
500 ml
5 150Ft

Kód: LBP00198 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Ajándék az Ön számára
Csak ezen a héten használhatja ki a 25%-os kedvezményt erre a termékre. Használja a bf25hu kódot. További információt itt talál. A kedvezmény nem vonatkozik az akcióban és leárazásban levő termékekre.
Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede
500 ml | 5 150Ft

Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill Velvety Suede parfüm leírása

Az különállóan is megvásárolható Maison Berger Paris Catalytic Lamp Refill utántöltővel minden helyiség illatát aktuális hangulata szerint változtathatja meg.

Tulajdonságok:

  • a teljes helyiséget gyönyörűen illatosítja
  • gond nélkül felügyelet nélkül hagyható
  • a helyiségben az összes szagot megsemmisíti, beleértve a dohányfüstöt, a főzés során keletkező gőzöket és a házi kedvencek szagát is
  • fűszeres aroma
  • fás illat

Használata:
Használja a mellékelt útmutató szerint. Vegye le a lámpáról a dísz- és az elfojtó fedelet, majd tölcsér segítségével töltse fel a lámpát 2/3 részig illateszenciával. Tegye vissza a lámpába a kanócot az égőfejjel, majd zárja le az elfojtó fedéllel.Körülbelül 20 perc múlva, amint az illat a kanócon keresztül felszivárog az égőfejig, gyújtsa meg az égőfejet. Hagyja a lángot 3-5 percig égni, majd fújja el és takarja le az égőfejet a díszfedéllel. Ezzel beindul a katalitikus folyamat és a lámpa illatozni kezd. A kívánt illatintenzitás elérése után a díszfedelet cserélje le az elfojtó fedélre. Ezzel leállítja a katalitikus reakciót. Az utántöltőt a mellékelt útmutató szerint cserélje ki.

Összetétel

Alap
fehér pézsma, szantálfa, vanília, velúr
Fej
fűszer, sáfrány
Szív
gyöngyvirág, nőszirom, rózsa