Magnum Feel The Style tökéletes manikűr szett

3×
Magnum Feel The Style tökéletes manikűr szett
Magnum Feel The Style tökéletes manikűr szett
11 390Ft
1 423,75Ft / 1 db, áfával
8 db
Kód: MAG1610 | Raktáron

A szett tartalma: Tweezers + Scissors for Cuticle + Nail Clippers with Chain + Cuticle Remover + Equipment to Remove Blackheads + Scissors Curved+ Nail File

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Magnum Feel The Style

Egyetlen csomagban minden, ami a tökéletes manikűrhöz kell! A Magnum Feel The Style készlet a hibátlan manikűrért elősegíti, hogy Önnek olyan ápoltak legyenek a körmei, mintha profi manikűrös kezelte volna őket. A készlet körömágybőrollót, körömcsipeszt, körömágybőr-eltávolítót, körömreszelőt, két bőrvágó ollót és szépségápolási eszközöket – szemöldökcsipeszt és mitesszereltávolítót – tartalmaz.

A készlet része egy luxushatású, krokodilbőr utánzat tok is, amely nagyon praktikus utazáshoz. Így az Ön külön bejáratú szépségszalonja mindig kéznél lehet.

Tulajdonságai:

  • nyolcdarabos szett a köröm és a körömágybőr ápolásához
  • mindent tartalmaz, ami a tökéletes manikűrhöz kellhet
  • praktikus, krokodilbőr utánzat tokban
  • ajándéknak is kiváló
  • ideális utazáshoz

Magnum a márkáról

A Magnum márkájú termékek kiváló segítői a szépségápolásnak. A márka termékpalettáján luxus kozmetikai tükröket, csipeszeket, körömreszelőket, szempillacsipeszeket, minőségi manikűr és pedikűr eszközöket, valamint a mindennapi szépségápolást segítő egyéb fontos kellékeket talál.
A Magnum a jól bevált hagyományokat párosítja a legújabb technológiával. A gyártáshoz precíziós ötvözetű edzett minőségi acélt használ. Ennek köszönhetően a Magnum kozmetikai segédeszközök jelentősen eltérnek a normál termékektől.
A Magnum luxustermékek az EU területén készülnek és teljesítik a designnal, funkcionalitással és ellenállósággal szemben támasztott legmagasabb követelményeket is. Kényeztesse magát a legjobb ápolással, használjon prémium minőségű Magnum termékeket!  

Értékelés Magnum Feel The Style3